Publicat per

Registre 8

Molt bona tarda!
Us presento el meu Registre número 8. Continua sent un apropament al meu poble, Setcases, i m’endinso en un tema que vaig parlar en l’anterior registre. Es tracta de la principal Font d’ingressos del poble, i de l’ofici amb més demanda i, per tant, d’oferta, que és l’hostaleria i la restauració.
Setcases és un poble molt turístic, en conseqüència, hi ha molta tradició de restauració. Al poble hi ha un total de 15 restaurants. Si fem la mitjana pels 150 habitants que té el municipi, és un número molt elevat. I sí que és cert, que entre setmana i els mesos fluixos, pot semblar que hi ha masses restaurants per mantenir, però quan arriben caps de setmana i temporades fortes, tots ells s’emplenen, es fan més d’un torn i fins i tot encara hi falta lloc.
Gairebé tots aquests restaurants són de tradició familiar i passen de generación en generación. A la meva família, tenim un Hostal-Restaurant anomenat La Cabanya, i he volgut que fos la protagonista d’aquest vuitè registre.
Aquest dissabte passat, amb el poble bastant ple de gent perquè comença el bon temps, vaig agafar la càmera i vaig anar a fotografiar alguns racons del restaurant. Us deixo amb les quatre fotos que més m’han agradat en aquest enllaç.

Ens llegim! ?

Debat0el Registre 8

Deixa un comentari