Publicat per

Registre 4

Bona tarda!
En aquest quart registre, m’agradaria anar una mica més enllà de l’aigua, i presentar altres elements de la vall. Així doncs, aquest registre consisteix a mostrar la fauna de la Vall de Camprodon.
Fa uns mesos, em vaig comprar la càmera que he utilitzat per a fer aquest registre, i tot i que algunes de les fotos les he fet amb el mode “automàtic”, aquesta pràctica m’ha servit molt per poder provar i remenar la gran varietat d’opcions que ofereix.
Per a fer aquest registre he escollit també el format fotografia. He intentat acostar-m’hi al màxim malgrat que la majoria d’aquests animals viuen en un hàbitat salvatge i no se sap mai com poden actuar davant de situacions desconegudes.

A la primera de les fotos vaig captar a un gat que passejava pel damunt del taulat d’un tancat. Em va cridar l’atenció per la gran similitud dels seus colors i les barres del teulat.
La segona fotografia, és d’una ovella. Era la més manyaga de tot el remat, i la que es va acostar quan vaig treure la càmera, m’agrada molt aquesta fotografia perquè se li pot apreciar molt bé el rostre.
A la següent imatge vaig captar un galliner. El que em va agradar més del moment, és l’essència de poble dels edificis de darrere i la roba estesa que dona vida a la fotografia.
Les altres dues, la fotografia de l’euga i del vedell, són animals del bestiar del meu pare. Des de ben petita que l’acompanyo tot sovint a portar-los menjar o aigua, i amb motiu d’aquest registre, he aprofitat per fer-los moltes fotos per tenir-ne un record.

Com a curiositat de la zona, a Camprodon, la capital de la Vall, s’hi celebra un mercat setmanalment i va ser dels últims que van passar al sistema monetari. Aquest mercat funcionava amb el canvi, és a dir, si jo tenia gallines, portava ous al mercat del diumenge, i les canviava per verdures, hortalisses o fins i tot mà d’obra.

Us deixo amb l’enllaç de les fotografies.
Ens llegim! :)

Debat0el Registre 4

Deixa un comentari