Publicat per

Registre 4

Hola a tots i totes,

En aquest nou registre vull compartir un aspecte molt important per a mi i és la unió dels meus dos mons, la música i l’autisme.
Com podeu veure al meu folio, la música sempre ha estat present a la meva vida, és una de les meves eines d’expressió i on em sento totalment feliç.
L’altre àmbit on soc feliç és treballant amb nens amb autisme.

En aquesta entrada al folio, podeu veure un vídeo fet amb els nens de la meva escola. Vam crear una cançó que la vam anar a gravar als estudis Abby road de Londres, que alguns deveu ja conèixer perquè és on els Beatles van gravar els seus àlbums.

La música pot trencar tot tipus de barreres, pot ser una forma de comunicació que és més accessible per als nens amb autisme que altres formes de comunicació verbal o no verbal. La música pot ajudar a promoure la interacció social i la comunicació entre nens amb autisme i altres persones.

A més a més, la música pot ser una eina molt útil per ajudar als nens amb autisme a concentrar-se i centrar-se en una tasca. La música pot proporcionar una estructura i un ordre que pot ajudar a reduir l’ansietat i el caos.

Espero que gaudiu amb el vídeo tant com nosaltres ho vam fer gravant-lo, potser alguna llagrimeta cau:)

Maria

https://drive.google.com/drive/folders/1HvN7mJCYvAnCvj77z1zwwl2pEAxlpmRL

Debat0el Registre 4

Deixa un comentari