Publicat per

Registre 3

Bona tarda a tots i totes!

Aquí us deixo la meva tercera aportació

Aquestes 3 fotos que trobeu a la meva carpeta són els meus tres espais de pau,

La super escola on treballo, que m’ha fet descobrir el món de l’educació especial; el parc de la zona on visc per on he caminat tantes vegades pensant en el meu futur, en la meva vida, en la meva gent, la meva ciutat… i la meva caseta on moltes vegades m’he sentit sola, però moltes més m’he sentit “A casa”.

La frontera és la zona límit entre dos territoris o regions, i es pot aplicar en diferents contextos. En geografia, la frontera pot referir-se a la línia que separa dos països o regions. En biologia, la frontera pot ser la zona d’intersecció entre dos ecosistemes diferents, on les espècies de cada zona es barregen. En general, la frontera indica una línia de separació o divisió entre dos àmbits o realitats, i en el meu cas la unió entre dos mons, entre dues fronteres.

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1UHy7YNquNJukC8g64cgrE_fNCUHxx2JD

 

Maria

Debat0el Registre 3

Deixa un comentari