Publicat per

La meva presentació

Carregant...

Hola! Aquí us deixo el meu vídeo de presentació perquè em pugueu conèixer una mica més.

Ens veiem per l’aula!

Debat2el La meva presentació

 1. Helena Surdé Rincón says:

  Hola Maria,

  Quina passada que puguis produir cançons en un estudi de gravació pròpia i amb el teu pare, ha de ser increïble!!!

  Hi ha una aspecte que has comentat en el que coincidim i és que amb aquesta assignatura  jo també espero tenir més d’una visió sobre l’educació artística i aprendre a veure-la amb uns altres ulls que no siguin els meus. Penso que, tots tenim connotacions diverses sobre què és l’art segons les vivències que hem tingut al llarg de la nostra vida i totes son igual de vàlides. Aleshores, una de les coses que espero i que ja estic començant a veure és l’art vista segons la vostra pròpia experiència.

  ens llegim,

  Helena Surdé Rincón

 2. Josep Marti Molist says:

  Hola Maria,

  Jo com tu també sempre he compaginat l’universitat amb la feina i també he format part d’un grup d’escoltes quina casualitat!

  La forma que tens de viure així buscante la vida a fora la trobo molt interessant i en un futur a mi també m’agradaria començar a fer-ho per tenir experiències a l’estranger.

  Per altra banda també coincideixo amb tu en la meva motivació per a iniciar aquest grau universitari ja que jo em vaig trobar en la mateixa situació que tu exercint de docent sense qualificació i ara tinc ganes de poder formar-me com a docent.

  El que dius de la part artística ho trobo molt interessant sobretot quan parles de la música remarcant que té una importància vital en el nostre dia a dia i en els punts de desenvolupament que tu dius.

  Ha estat un gust escoltar-te!

   

Deixa un comentari