Publicat per

Registre 6: La bretxa generacional

Bona tarda a tothom,

Aquest nou registre he volgut fer-lo aprofitant la instal·lació que encara hi ha a la plaça de la vila del poble. En aquest cas he volgut retratar la bretxa generacional que existeix entre el discurs de persones de diferents generacions. Per fer-ho, he triat tres dones: una nena de 8 anys, una dona de 43 i una dona de 91 anys.

La intenció és retratar les divergències en els seus discursos així com els punts comuns.  Ha sigut una experiència molt curiosa perquè totes tres coincideixen en el missatge de l’obra, però no totes el defensen amb els mateixos arguments. Això em fa pensar que, a més de la bretxa generacional, acostuma a existir també una diferència en els referents artístics i en la formació artística en general.

Aquest és l’enllaç de les tres converses.

https://drive.google.com/drive/u/4/folders/1A_-JzfRNoUY842GFY80uEbXEuN0IhW32

Debat0el Registre 6: La bretxa generacional

Deixa un comentari