Publicat per

Registre 4: Creador i espectador al mateix temps

 

Carregant...

Bona tarda a tothom!

Avui a Vilassar de Dalt s’ha celebrat la 41a trobada de gegants, coincidint amb la festa Majors dels Sants Màrtirs. He volgut sortir a fer algunes fotos ja que és una trobada molt especial i bonica de viure.

Tanmateix, m’he volgut fixar en els diferents espiells que tenien els gegants. De tots els colors, teixits i grandàries. Un petit forat al món exterior quan fas ballar el gegant sobre les teves espatlles. Una obertura per mirar sense ser vist. Un forat des del qual poder ser artista i espectador al mateix temps. Mirar com et miren, sense que et puguin veure.

Un deixo l’enllaç perquè les pugueu veure.

 

https://drive.google.com/drive/folders/15lL7k0tsQkvd6Sv1se44mIq4LFt-y1F7?usp=share_link

 

Debat0el Registre 4: Creador i espectador al mateix temps

Deixa un comentari